Haberler / Duyurular

Küresel dünyada kurumsal ofis yapıları gitgide daha çok birbirine benziyor ve dünyanın en gelişmiş kuruluşlarında uygulanan ofis yönetim sistemleri diğer organizasyonlar bünyesinde de yapılanmaya başlıyor.

Farklı sektörlerde yönetici asistanı olarak çalışanlar ve gelecekte bu alanda çalışmayı hedefleyenler için başarılı bir kariyer edinmek, hatta bir üst basamağa çıkmak için modern iş yaşamının gerekleri konusunda bilgi sahibi olma gerekliliği tartışılmaz. Deneyimlerimizi 'Yönetici Asistanlığı Eğitimi'nde sizlerle paylaşıyor.

Eğitimlerimize katılan Yönetici Asistanları ve adayları bilgi ve becerilerini geliştirerek, daha profesyonel bir mesleki yaklaşımla performanslarını yükseltme ve önlerinde yeni imkanlar açma şansına sahip oluyor. Eğitimlerimiz sonunda geliştirdikleri kişisel performanslarını başarılı biçimde çalıştıkları kurumun vizyon ve hedefleriyle uyumlu hale getiren öğrencilerimiz, önlerinde yükselen kariyer basamaklarını güvenle tırmanmaya başlıyor.

Yönetici Asistanlığı Eğitimi
KATILIMCILAR     : Farklı sektörlerde yönetici asistanı olarak çalışanlar ve gelecekte bu alanda çalışmayı hedefleyenler.

EĞİTİM SÜRESİ       : 1 Gün (7 saat)

EĞİTİM SAATLERİ    : 09.30 – 17.30

EĞİTİM YERİ             : Uluslararası Antalya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi

KONTENJAN            : 20 kişi