Adli Takip Elemanı Eğitimi
  • Antalya Bilim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Şehiriçi Yerleşkesi Mark Antalya 7.kat Muratpaşa , Antalya & Analiz Eğitim Kurumları, Kışla, 45. Sk. No:18, 07040 Muratpaşa/Antalya

Adli Takip elemanı genellikle icra takibi konusunda uzman bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir. Avukatların iş yükünü hafifletme, işleri kolaylaştırma, uzman kişilerden yararlanarak hızlı ve etkin başarıya ulaşma amaç edinilmiştir. Adli makamlarda bir avukat sorumluluğu altında hukuki süreçleri takip edebilecek, adli makamlarda başlatılan işlemlerin sonuçlanması için, büro içi işlemleri yürütebilecek ödeme ve tahsilat işlemlerini iletişim araçları ile yapabilecek nitelikli kişidir.

Ders Konu Başlıkları:

• Bilgisayarda Yazı Yazmak
  • Kelime İşlemci Programını Kullanmak
  • Yazı Biçimlemek
  • Elektronik Hesaplama Programını Kullanmak
  • Telefonla İletişim Kurmak
  • Türk Ticaret Kanununda Yer Alan Belgeleri Düzenlemek
  • Hukuk Dosyalama Sistemine Uygun Dosyalama Ve Takibini Yapmak
  • Belge Akışını İzlemek
  • Noter İşlemleri Yapmak
  • Müşteri Kaydını Oluşturmak
  • İş Planı Yapmak
  • Cari Hesap İşlemleri Yapmak

Eğitim Saati: 400 SAAT

Adli Takip Elemanı Sertifikası Almak İçin Gerekli Şartlar;

Okuma yazma bilmek ve Mesleği yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak kursa katılmak için yeterlidir.

Adli Takip Elemanı Sertifikası Geçerliliği;

Kurs programı sonucunda katılacağınız kurs bitirme sınavında başarılı olursanız, alacağınız belge Milli Eğitim Bakanlığı onaylı “kurs bitirme belgesi” olacağı için tüm Türkiye’de geçerlidir.

Eğitim Yeri:
Antalya Bilim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Şehiriçi Yerleşkesi Mark Antalya 7.kat Muratpaşa , Antalya   & Analiz Eğitim Kurumları, Kışla, 45. Sk. No:18, 07040 Muratpaşa/Antalya

Detaylı Bilgi ve kayıt için: 0 242 245 02 45

Eğitim Fiyatı:  600 TL

NOT: Sınıflarımız yeterli kontenjan sağlandığında gelen talepler doğrultusunda haftaiçi & Haftasonu programları şeklinde açılacaktır.