FIDIC SÖZLEŞMELERİ & YÖNETİMİ / FIDIC CONTRACTS & ADMINISTRATION

İş Değişikliği Prosedürü ve Yönetimi

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (DAB), Tahkim ve Uygulamaları

Örnek Vakalar

Doç. Dr. Pelin Alpkökin, İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra, aynı Üniversitede Yüksek Lisans ve Nagoya Üniversitesinde (Japonya) doktora çalışmasını tamamlamıştır. Halen İstanbul Teknik Üniversitesinde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Altyapı yatırımlarında Finans modelleri, Proje ve Sözleşme Yönetimi konularında akademik olarak çalışmakta ve uluslararası projelerde danışmanlık yapmaktadır.

FIDIC CONTRACTS & ADMINISTRATION

DAY 1 – FIDIC CONTRACTS

FIDIC Contract Types and Choices

Review of FIDIC Clauses

High Risk Contract Clauses

Real Cases

2017 FIDIC Contracts

DAY2 – CLAIMS AND DISPUTE RESOLUTION

Claims Procedure and Management

Variation Order Procedure and Management

Dispute Adjudication Board (DAB), Arbitration and Applications

Real Cases

Associate Prof. Dr. Pelin Alpkökin graduated from Faculty of Civil Engineering, Istanbul Technical University. She has received her MSc. Degree at Istanbul Technical University and PhD-Eng. at Nagoya University in Japan. She is still working at Istanbul Technical University and has extensive academic and advisory experience on Financing, Project Management and Contract Administration of International Infrastructure Projects.