FİKRİ VE SİNAİ HAKLAR HUKUKU UZMAN ARABULUCULUK UZMANLIK EĞİTİMİ
  • Öğr. Gör. Alper BULUR

FİKRİ VE SİNAİ HAKLAR HUKUKU UZMAN ARABULUCULUK UZMANLIK EĞİTİMİ

Eğitimin Amacı

Program, eğitime katılanların edindikleri bilgiler sayesinde Fikri Mülkiyet hukuku mevzuatından kaynaklı konularda uzman arabuluculuk faaliyetlerini ilgili mevzuattaki güncel duruma göre yapmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

EĞITIME KIMLER BAŞVURABILIR:

Uzmanlık eğitimleri dava şartı arabuluculukta dosya almak isteyen arabulucularımız için zorunlu olup, yalnızca ihtiyari arabuluculuk yapan arabulucularımız ise bilgi ve becerilerini geliştirmek için bu eğitimleri alabilirler.

Eğitim Koordinatörü:  Öğr. Gör. Alper BULUR

Yeterli kontenjan oluşmadığı durumlarda ANTALYASEM eğitim tarihlerini değiştirme hakkını saklı tutar

Eğitim kontenjanı 30 kişi ile sınırlıdır. Ön Kayıt Başvuruları Kesin Kayıt yerine geçmez.

Eğitimle ilgili bilgilendirmeler katılımcılarımızdan oluşan whatsapp grubu üzerinden yürütülecektir.

• Fikri Mülkiyet Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi

• Toplam 24 Saat (16 Saat Teori Uzaktan Eğitim – 8 Saat Uygulama Örgün Eğitim)

• Eğitim Fiyatı: 2.000 TL

Eğitim Yeri