GÖRSEL MİMARİ EĞİTİMİ
  • Antalya Bilim Üniversitesi, Şehiriçi Yerleşkesi Mark Antalya 7.kat Muratpaşa ,Antalya

Mimari Görselleştirme Eğitimi:

Genel Kurs Tarihleri: Yılda 2 kere, Şubat ve Temmuz aylarının ilk haftası

En yakın kurs başlama tarihi: 29 Haziran Cumartesi

Program Hakkında Bilgi;

Mimari alanda yapı bilgisi dışında zihnen düşünülen tasarımların, karşı tarafa aktarılması için bilgisayar teknikleri kullanılabilir. Bunun için bir mimarın kendisini ifade etmek de kullanabileceği sektörün “prestij” li programlarını tek çatı altında topladık.

AUTOCAD;

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM PROGRAMI DENİNCE AKLA GELEN İLK YAZILIMDIR. DİĞER CAD PROGRAMLARININ AKSİNE SEKTÖRDE ORTAK DİL OLARAK KULLANILMAKTADIR. TEMELİ 2 BOYUTLU OLSA DA,3 BOYUTLU MODELLEMEDE DE BİR HAYLİ İDDİALIDIR. GÜNÜMÜZDE HEMEN HEMEN TÜM SEKTÖRLER DE KULLANILABİLEN, OTURMUŞ ARAYÜZÜ, KULLANICI SAYISI VE ESNEKLİĞİ İLE DAHA UZUN YILLAR TEMEL TASARIM PROGRAMI ÜNVANINI KORUYACAKTIR.

REVIT ARCHTECTURE;

REVIT YAZILIMININ GEÇMİŞİ ÇOK ESKİYE DAYANMASA DA PİYASAYA İDDİALI BİR GİRİŞ YAPMIŞ VE ADINAN SIKCA SOZ ETTİRMİŞTİR. EMSALLARİNE GÖRE KALIPLAŞMIŞ KOMUTLARIN DIŞINDA, MAHAL MODELLEME VE ESNEK MİMARİ TASARIMLAR YAPILABİLİR. ONLINE OLARAK SUNULAN GENİŞ KÜTÜPHANESİ SAYESİNDE, ÇOK UZUN SÜREN TASARIMLARI KOLAYLIKLA KISA SÜRELERDE BİTİRİP SUNUMA VEYA ÜRETİME HAZIR HALE GETİREBİLİRSİNİZ. AUTOCAD GİBİ KEMİK YAPIYA SAHİP YAZILIMLAR İLE KOLAYLIKLA PROJEYİ PAYLAŞABİLİR VE DÜZENLMELER YAPABİLİRSİNİZ.

3DS MAX;

3DS MAX PROGRAMI BELKİDE ÇIKTIĞI GÜNDEN BERİ RAKİPLERİNİ KISKANDIRAN YAZILIM OLMUŞTUR. İÇERİĞİ VE ESNEKLİĞİ İLE HEMEN HEMEN YAPAMAYACAĞINIZ HİÇBİRŞEY YOKTUR. ÖZELLİKLE TASARIMDAN ÇOK, ANİMASYON TEKNİKLERİ, GÖRSEL ÇIKTI (RENDER) ÖZELLİKLERİ İLE BİR TASARIMCININ OLMAZSA OLMAZIDIR. ÜLKEMİZDE GENELLİKLE MİMARİ ALANDA KULLANILSA DA, ASLINDA BİR CAD PROGRAMINDA ARANAN ÇOĞU ÖZELLİĞİ TEK BAŞINA KARŞILAMAKTADIR.

Eğitim Süresi: 245 saat

Paket İçeriği:

-Autocad (60 saat)

-Revit architecture (60 saat)

-Lumion 3d (15 saat)

-3ds Max (60 saat)

-Vray (35 saat)

-3d Printer ile Mimari Maketlendirme

-Phptpshop ile Post Production (15 saat)

Kimler Katılabilir:

-Mimarı ve Yapı alanında eğitim almış kişiler

-Öğrenciler

-Mimari görselleştirme alanında deneyim kazanmak istiyenler

-Freelance çalışmak isteyenler

-Mimari yapı maketi alanına yönelmek isteyenler

Eğitim Yeri:

Telefon: 0 242 245 0244/45 – 0549 808 66 85

NOT: Sınıflarımız yeterli kontenjan sağlandığında gelen talepler doğrultusunda haftaiçi akşam & Haftasonu gündüz programları şeklinde açılacaktır.