Hukuk İngilizcesi Eğitim Programı & Uzaktan Eğitim
  • Uzaktan Eğitim
  • Savaş TURAN

ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ VE ANTALYA BAROSU İŞBİRLİĞİ İLE HUKUK İNGİLİZCESİ EĞİTİM PROGRAMI

Eğitimin Adı: Hukuk İngilizcesi
Süresi: Eğitimin süresi 60 saat olup, Hukuk mezunları için hazırlanmış dil eğitim programıdır.
Eğitmen: Öğretim Gör. Savaş TURAN:
Tüm  eğitim hayatını İngiltere ve Galler’de tamamlayan ve 12  yıl boyunca İngiltere ve Galler Barosuna kayıtlı avukatlık yapmış olan Sn. Savaş TURAN, Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesinde İngilizce Hukuk derslerine girmektedir.

Eğitim Başlangıç tarihi ve saatleri: Hukuk İngilizcesi dersleri 19 Şubat 2018 itibariyle başlayacak olup, haftaiçi / akşam 18:00 / 21:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Program Sorumlusu: SEM Müd.Yrd.Aslı KAMAZ
İletişim Bilgileri: 0 242 2450244/ 45
Mail Adresi: asli.kamaz@antalya.edu.tr

Eğitim Sonunda verilecek Belge: Eğitime %70 devam mecburiyeti olup, eğitim sonunda katılımcılara ‘Hukuk İngilizcesi Mesleki Yeterlilik Belgesi’ verilecektir.