Temel İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Eğitimi Tehlikeli
  • Serdar ERTİKE

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Eğitimi Tehlikeli

İçerik:

1.İş Sağlığı ve Güvenliği Nedir?
2.İş Sağlığı ve Güvenliğinin Amacı
3.Ülkemizde İş Sağlığı ve Güvenliği
4.Genel Sağlık Kavramı
5.İş Yerinde Sağlığı Oluşturan Etkenler
6.Meslek Hastalığı
7.İş Kazası
8.İş Kazası ve Meslek Hastalıklarının Nedenleri
9.Tehlikeli Davranışlar ve Durumlar
10.Disiplin
11.Sektöre Yönelik Uygulamalar
12.Resimlerle İş Kazaları

Kimler Katılabilir: Bireysel veya kurumsal başvurular için : Sağlık kurum ve kuruluşunda işe başlayacaklar , Turizm otellerde işe başlayacaklar, Stajer öğrenci olarak çalışacak olanlar ve diğer tüm sektörlerde iş yerleri için geçerlidir.

Eğitim Sonunda Verilen Belge: Katılım Belgesi

Eğiticilerin Eğitimi Kurs Programının Amacı :  Çalışanlara genel iş güvenliği kurallarını ve kazalardan nasıl korunacaklarını öğretmek, alınacak tedbirler hakkında bilinçlendirmek, daha güvenli bir iş ortamında çalışmayı hedeflemek amacıyla hazırlanan bir temel eğitimdir.

Eğitim Saati: 12 Saat

Eğitim Yeri: Antalya Bilim Üniversitesi Şehiriçi Yerleşkesi Mark Antalya 7.kat. / Online

Eğitmen: Serdar ERTİKE

İletişim Bilgileri :

Telefon: 0 242 245 02 45

Ön başvuru: https://sem.antalya.edu.tr/tr/basvuru

NOT: Sınıflarımız yeterli kontenjan sağlandığında gelen talepler doğrultusunda haftaiçi akşam & Haftasonu gündüz programları şeklinde açılacaktır.