Yaratıcı Yazarlık Ve Senaristlik
  • Antalya Bilim Üniversitesi, Şehiriçi Yerleşkesi Mark Antalya 7.kat Muratpaşa ,Antalya

Yaratıcı Yazarlık ve Senaristlik Eğitimi 90 saatlik bir Sertifika Programı olup, 64 saat Teori & 26 saat Uygulama ile 4 ayda tamamlanacaktır..

Eğitimimiz Ülkemizde tanınmış değerli yazar konuklarımızın katılımlarıyla olacaktır.

-Yazar/Senarist R Serkan Bozkuş

- Yazar  Sinan Yağmur

- Yazar  Murat Kaplan

- Yazar  Eylül Ayça Karakuş

- Yazar Kerem Bozkurt

- Senarist Arzu Özdemir

- Senarist  Zeynep Yüksek

İDDİALIYIZ ÇÜNKÜ….

• Dört aylık eğitim sonunda, kursiyerlerimizle birlikte yazılmış olan hikayeleri yayınlayacağımız bir ''kolektif kitap'  Ayzıt Yayınevi tarafından yayımlanacaktır.
  • Yine kursiyerlerimize vereceğimiz sertifika ile birlikte bir imza günü düzenlenecektir.
  • Yazar adayı olarak gelenleri, yazar olarak uğurlamış olacağız.

Derslerimiz Aralık ayının ilk haftası başlayacaktır. Sınıflarımız maksimum 10 kişi olacaktır.

Hafta içi gündüz ve akşam & Hafta sonu sabah ve öğleden sonra grupları olmak üzere farklı seçenekle gruplarımıza katılabilirsiniz.

Eğitim Yeri:  MarkAntalya 7.katta bulunan Antalya Bilim Üniversitesi Şehiriçi Kampüsünde yer alan Sürekli Eğitim Merkezidir.

İletişim: 0 545 2420807

İndirim: Öğrencilere ve Devlet Memurlarına %10 indirim uygulanacaktır.